Üdvözöljük webáruházunkban!

Lábon álló ipari mosogatók

Tisztelt Ügyfelünk!
A gyakori árváltozás miatt webáruházunkban a lábon álló mosogatókat nem lehet kosárba helyezni. Az aktuális árakkal és a gyártással kapcsolatban elérhetőségeink egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot!
Az árváltozás jogát fenntartjuk!

FIGYELEM!
A Lábon álló mosogatók többsége a megrendelést követően kerül összeállításra, ezért cégünk a termék elkészítéséhez előleg megfizetését kérheti.
Ezek a mosogatók rozsdamentes acélból készülnek, méretük és súlyuk meghaladja azt a limitet, amit a futárcégek elszállítanak.
Megrendelés esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot az adatok pontosítása, az előleg megfizetése és a szállítás feltételeivel kapcsolatban.

Termékfotók
Egymedencés lábon álló mosogató
Egymedencés csepegtetős lábon álló mosogató
Kétmedencés lábon álló mosogató
Kétmedencés csepegtetős lábon álló mosogató
Hárommedencés lábon álló mosogató

Kattintson a képek valamelyikére a nagyobb méretben való megtekintéshez!

Termékkínálat
Egymedencés rozsdamentes lábon álló mosogató típusok - ár nélkül Egymedencés csepegtetős rozsdamentes lábon álló mosogató típusok - ár nélkül Kétmedencés rozsdamentes lábon álló mosogató típusok - ár nélkül Kétmedence csepegtetős rozsdamentes lábon álló mosogató típusok - ár nélkül Hárommedencés rozsdamentes lábon álló mosogató típusok - ár nélkül Hárommedence csepegtetős rozsdamentes lábon álló mosogató típusok - ár nélkül